Samenwerken aan digitale voordeur

22-07-2024

Zorroo heeft het initiatief genomen om een IZA transformatieplan te ontwikkelen. Het doel hiervan is om de huisartsenzorg voor alle inwoners in de regio Oosterhout toegankelijk te houden in de komende jaren. Zorroo wil dit realiseren door ervoor te zorgen dat inwoners sneller en gerichter bij de juiste hulpverlener terechtkomen.

Zorroo jaarverslag 2023

21-06-2024

Kijk en luister naar een terugblik van Zorroo op 2023. Zorroo zette in 2023 namens en met alle medewerkers van de huisartsenpraktijken weer vruchtbare stappen in de altijd dynamische eerstelijnszorg. In het bijzonder voor een toekomstbestendige huisartsenzorg.

Landelijke publiekscampagne ‘Kan mijn klacht wachten tot mijn huisarts open is?

17-06-2024

Stel jezelf voordat je contact opneemt met de huisartsenspoedpost altijd de vraag: Kan mijn medische klacht wachten tot mijn eigen huisartsenpraktijk open is? Twijfel je, check dan online. Dat is de centrale boodschap van de publiekscampagne die de huisartsenspoedposten en branchevereniging InEen deze zomer voeren. Ook Huisartsenpost Oosterhout doet mee.

Nieuwe recruitmentwebsite www.werkenbijzorroo.nl in de lucht

21-03-2024

Samen beter. Voor jou en de huisartsenzorg. Dat is onze slogan bij Zorroo, een zorggroep die zich sterk maakt voor een breed aanbod 24/7 huisartsenzorg in de regio Oosterhout. En we hebben groot nieuws: we hebben zojuist onze gloednieuwe recruitmentwebsite gelanceerd, www.werkenbijzorroo.nl! Waarom? Om het groeiende personeelstekort in de huisartsenzorg stevig aan te pakken.

Huisartsenpost Oosterhout lanceert campagne ‘Ho ho ho, alleen bij échte spoed’

01-12-2023

De huisartsen spoedpost lanceert een publiekscampagne voor de komende feestdagen. We verwachten dan topdrukte op onze spoedpost. Met de campagne willen we de post bereikbaar houden voor patiënten die directe zorg nodig hebben of voor klachten die écht niet langer kunnen wachten.

Jaarverslag Huisartsenpost Oosterhout 2022

03-11-2023

In het jaarverslag 2022 van de Huisartsenpost Oosterhout leest u meer over de spoedzorg zoals de huisartsenpost deze heeft geleverd in de regio Oosterhout. Het was een jaar met een alsmaar toenemende werkdruk en initiatieven om de stroom van laagurgente zorgvragen te verminderen.

Huisartsenpost Oosterhout zet digitale triage in

04-10-2023

Met het digitale triagesysteem wil Zorroo het tekort aan eerstelijns zorgpersoneel toekomstbestendig aanpakken. Het AI-systeem zetten we in bij de huisartsenpost om de druk aan de telefoon te verlagen en de bereikbaarheid te verbeteren.

“Terugkeren naar HIS en ZorgDomein heeft integrale zorg echt een impuls gegeven”

10-07-2023

Bron: ZorgDomein

Zorroo gaat back-to-basic voor een persoonsgerichte benadering van de patiënt. Een impuls voor de integrale zorg door terug te gaan naar de beproefde technologie van het HIS en ZorgDomein.

Jaarverslag Zorroo 2022

05-07-2023

Het jaarverslag van 2022 geeft in tekst en beeld uitleg over de innoverende en verbindende kracht van Zorroo, het regionaal samenwerkingsverband van zo’n 80 huisartsen in Oosterhout en omstreken.

ACP in beeld

25-05-2023

80% verwacht dat ACP bijdraagt aan ‘de juiste zorg op de juiste plek’ en meer eigen regie voor de patiënt.