Nieuwe recruitmentwebsite www.werkenbijzorroo.nl in de lucht

21-03-2024

Samen beter. Voor jou en de huisartsenzorg. Dat is onze slogan bij Zorroo, een zorggroep die zich sterk maakt voor een breed aanbod 24/7 huisartsenzorg in de regio Oosterhout. En we hebben groot nieuws: we hebben zojuist onze gloednieuwe recruitmentwebsite gelanceerd, www.werkenbijzorroo.nl! Waarom? Om het groeiende personeelstekort in de huisartsenzorg stevig aan te pakken.

Huisartsenpost Oosterhout lanceert campagne ‘Ho ho ho, alleen bij échte spoed’

01-12-2023

De huisartsen spoedpost lanceert een publiekscampagne voor de komende feestdagen. We verwachten dan topdrukte op onze spoedpost. Met de campagne willen we de post bereikbaar houden voor patiënten die directe zorg nodig hebben of voor klachten die écht niet langer kunnen wachten.

Jaarverslag Huisartsenpost Oosterhout 2022

03-11-2023

In het jaarverslag 2022 van de Huisartsenpost Oosterhout leest u meer over de spoedzorg zoals de huisartsenpost deze heeft geleverd in de regio Oosterhout. Het was een jaar met een alsmaar toenemende werkdruk en initiatieven om de stroom van laagurgente zorgvragen te verminderen.

Huisartsenpost Oosterhout zet digitale triage in

04-10-2023

Met het digitale triagesysteem wil Zorroo het tekort aan eerstelijns zorgpersoneel toekomstbestendig aanpakken. Het AI-systeem zetten we in bij de huisartsenpost om de druk aan de telefoon te verlagen en de bereikbaarheid te verbeteren.

“Terugkeren naar HIS en ZorgDomein heeft integrale zorg echt een impuls gegeven”

10-07-2023

Bron: ZorgDomein

Zorroo gaat back-to-basic voor een persoonsgerichte benadering van de patiënt. Een impuls voor de integrale zorg door terug te gaan naar de beproefde technologie van het HIS en ZorgDomein.

Jaarverslag Zorroo 2022

05-07-2023

Het jaarverslag van 2022 geeft in tekst en beeld uitleg over de innoverende en verbindende kracht van Zorroo, het regionaal samenwerkingsverband van zo’n 80 huisartsen in Oosterhout en omstreken.

ACP in beeld

25-05-2023

80% verwacht dat ACP bijdraagt aan ‘de juiste zorg op de juiste plek’ en meer eigen regie voor de patiënt.

Spoedgeval? Zo kies je de juiste zorg!

10-05-2023

Dat is de slogan van de publiekscampagne die mensen helpt om de juiste spoedzorg te vinden en te krijgen.

Koninklijke onderscheiding Ron Dingjan

28-04-2023

Tijdens de lintjesregen in de gemeente Oosterhout heeft huisarts Ron Dingjan een koninklijke onderscheiding gekregen. Hij kreeg een lintje voor zijn jarenlange inzet als bestuurder in de zorg. Zorroo feliciteert de voormalige voorzitter van het bestuur van harte!

Huisartsenpraktijken zoeken nieuwe doktersassistenten

29-03-2023

Vanuit het RAAT werken zorggroepen in West-Brabant samen aan het stimuleren van voldoende aanwas van doktersassistenten in de huisartsenpraktijken. Voor het komende schooljaar zoeken we samen 20 leerwerkplekken voor BBL-studenten van de opleiding doktersassistente van het Curio in Roosendaal.