Nieuwe recruitmentwebsite www.werkenbijzorroo.nl in de lucht

21-03-2024

Samen beter. Voor jou en de huisartsenzorg. Dat is onze slogan bij Zorroo, een zorggroep die zich sterk maakt voor een breed aanbod 24/7 huisartsenzorg in de regio Oosterhout. En we hebben groot nieuws: we hebben zojuist onze gloednieuwe recruitmentwebsite gelanceerd, www.werkenbijzorroo.nl! Waarom? Om het groeiende personeelstekort in de huisartsenzorg stevig aan te pakken.

De website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Taskforce voor de hele Zorroo-regio, inclusief alle huisartsenpraktijken, Zorroo zelf, Huisartsenpost Oosterhout en ZoHealthy. Samen laten we zien dat regionale samenwerking écht werkt, zeker als het gaat om de uitdagingen binnen de gezondheidszorg.

Op www.werkenbijzorroo.nl vind je niet alleen al onze openstaande vacatures, maar ook een kijkje in de keuken van werken in de huisartsenzorg binnen onze regio. We delen onze kernwaarden, de veelgevraagde functies, alle kansen om te leren en door te groeien, en natuurlijk inspirerende verhalen van toekomstige collega’s.

“We zijn blij om onze nieuwe recruitmentwebsite te introduceren, die een belangrijke rol zal spelen in het aantrekken van nieuw talent naar de huisartsenzorg in onze regio,” aldus Sabine van Kemenade van het HR-team bij Zorroo. “Door samen op te trekken als regio, kunnen we de personeelstekorten veel effectiever aanpakken en zo de zorgkwaliteit verbeteren.”

Klik snel door naar www.werkenbijzorroo.nl en ontdek wat werken bij Zorroo voor jou te bieden heeft!