Plusspreekuur Hart

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij hartfalen en atriumfibrilleren

Hart

Het Plusspreekuur Hart biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts, verpleegkundig specialist cardiologie en cardioloog (hartspecialist) werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. De zorg van ZorrooPLUS is dichtbij huis en een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passend advies en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Ons Plusspreekuur

Uw huisarts kan bij vragen over hartfalen en atriumfibrilleren terecht bij een verpleegkundig specialist cardiologie of bij een cardioloog. Het is ook mogelijk dat u een verwijzing krijgt voor een consult bij het Plusspreekuur Hart van ZorrooPLUS. Dit spreekuur bij de verpleegkundig specialist cardiologie (eventueel in het bijzijn van de eigen huisarts) is elke week op dinsdag- en woensdagmiddag bij de Huisartsenpost Oosterhout.

Lees meer in de folder:

Naar folder Plusspreekuur Hart

Medewerkers

Verpleegkundig specialist Cardiologie

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS Cardiologie is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het spreekuur van de verpleegkundig specialist cardiologie. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.