ZorrooPLUS

Gespecialiseerde huisartsenzorg, persoonlijk en dichtbij huis

ZorrooPLUS

ZorrooPLUS biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts, kaderhuisarts en medisch specialist werken slim met elkaar samen. Voor sommige klachten is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Bij ZorrooPLUS kunt u dichtbij huis worden behandeld.

In nauwe samenwerking met het Amphia zijn vijf zogenaamde plusspreekuren ontwikkeld:

Artritis
Bewegen
Hart
Ogen
Uro-gynaecologie

Daarnaast bieden we onder de noemer Huisartsenchirurgie drie ingrepen aan die een gespecialiseerd huisarts verricht: ooglidcorrectie, sterilisatie man (vasectomie) en oorlelcorrectie. Voor een ooglidcorrectie en een oorlelcorrectie krijgt u geen vergoeding van de zorgverzekeraar. De vergoeding voor een vasectomie hangt af van de dekking van uw aanvullende verzekering.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

In dit filmpje zetten we alles nog even op een rijtje:

Onze specialismen

Artritis

Met klachten aan handen en/of voeten kunt u, na overleg met uw eigen huisarts, terecht bij het Plusspreekuur Artritis.

Nadere info volgt.

Bewegen

Met bewegingsklachten aan schouder, elleboog, pols, hand, heup, knie, enkel en voet kunt u, na overleg met uw eigen huisarts, terecht bij het Plusspreekuur Bewegen.

Hart

Met hart- en/of vaatklachten kunt u, na overleg met uw eigen huisarts, terecht bij het Plusspreekuur Hart.

Ogen

Met oogklachten kunt u, na overleg met uw eigen huisarts, terecht bij het Plusspreekuur Ogen.

Nadere info volgt.

Uro-gynaecologie

Met urologische en gynaecologische klachten kunt u, na overleg met uw eigen huisarts, terecht bij het Plusspreekuur Uro-gynaecologie.

Huisartsenchirurgie

Voor kleine chirurgische ingrepen, zoals een ooglidcorrectie, sterilisatie van de man (vasectomie) of oorlelcorrectie, kunt u rechtstreeks terecht bij ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie.

 

Actueel

Meekijkconsult om onnodige verwijzingen naar specialist te voorkomen

Sinds maart 2021 zijn Amphia en Zorroo gestart met het meekijkconsult. Met dit digitale consult via ZorgDomein kan de huisarts de specialist raadplegen met niet acute vragen over patiënten. Doel is het voorkomen dat u onnodig wordt doorverwezen.

 

Medewerkers

 

 

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar ZorrooPLUS nader uitgelegd.