Plusspreekuur Bewegen

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij bewegingsklachten
Van schouder tot vinger, van heup tot teen

Bewegen

Het Plusspreekuur Bewegen biedt gespecialiseerde huisartsenzorg.

Huisarts, kaderhuisarts, orthopeed en fysiotherapeut werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Het blijkt zelfs dat acht van de tien mensen een onnodige verwijzing krijgen voor de orthopeed in het ziekenhuis. Bij ZorrooPLUS is de behandeling dichtbij huis. De behandeling is een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Ons spreekuur

Uw eigen huisarts kan u voor bewegingsklachten verwijzen naar het Plusspreekuur Bewegen. Dit spreekuur is op maandagen bij de Huisartsenpost Oosterhout. Een consult duurt 30 minuten. Er is voldoende tijd voor een gesprek over uw klachten en een uitgebreid lichamelijk onderzoek (eventueel met echo). Soms is er meer onderzoek (röntgenfoto of MRI-scan) of een tweede consult nodig. Na het consult wordt u terugverwezen naar uw eigen huisarts met een duidelijke diagnose en een behandelplan.

Medewerkers

Kaderhuisarts Bewegingsapparaat

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

De ZorrooPLUS Gewrichtskliniek is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het Plusspreekuur Bewegen. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.