Plusspreekuur Uro-gynaecologie

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij urologische en gynaecologische klachten

Uro-gynaecologie

Bij urologische en/of gynaecologische klachten kunt u terecht bij ZorrooPLUS Uro-gynaecologie.

ZorrooPLUS Uro-gynaecologie biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts, kaderhuisarts, gynaecoloog, uroloog en continentieverpleegkundige werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Bij ZorrooPLUS kunt u dichtbij huis worden behandeld. De behandeling is een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts. Uw eerste afspraak voor het spreekuur maakt u daarom altijd in overleg met uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Onze Plusspreekuren

Gynaecologie

Voor vrouwelijke patiƫnten met gynaecologische klachten zoals anticonceptie, de overgang, afscheiding (fluor vaginalis), vaginaal bloedverlies, verzakking van baarmoeder (prolaps), vulvaire klachten en pijn bij vrijen (dyspareunie).

Urologie

Voor patiƫnten met urologische klachten zoals terugkerende urineweginfecties, urinekatheter problemen, verzakking van blaas, urine incontinentie, prostaatklachten en als de PSA-waarde tussen de 3 en de 6 is.

Afspraak maken

Bel naar (0162) 760 260 of vul onderstaand afsprakenformulier in:

Afsprakenformulier ZorrooPLUS Uro-gynaecologie

Medewerkers

Huisarts en kaderhuisarts uro-gynaecologie
Huisarts en kaderhuisarts uro-gynaecologie
Continentieverpleegkundige
Continentieverpleegkundige

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: urogynaecologie@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS Uro-gynaecologie is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het Plusspreekuur Uro-gynaecologie. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.