Continentie spreekuur

Alle patiƫnten van de huisartsenpraktijken die aangesloten zijn bij Zorroo kunnen terecht op het Continentie spreekuur. U kunt hier terecht voor urologische klachten zoals terugkerende urineweginfecties, urinekatheter problemen, verzakking van blaas en urine incontinentie.

Uw eerste afspraak voor het Continentie spreekuur maakt u altijd in overleg met uw eigen huisarts. Deze kan voor u een afspraak maken. U kunt ook zelf een afspraak maken via het afsprakenformulier.

Afhankelijk van uw urologische klacht krijgt u een afspraak bij de kaderhuisarts uro-gynaecologie of continentieverpleegkundige. Samen met u wordt het probleem in kaart gebracht en wordt bepaald welke behandeling nodig is. Na het spreekuur worden de uitkomsten in uw medisch dossier opgenomen. Zo is uw eigen huisarts direct op de hoogte en kan de behandeling weer overgedragen worden.

De kaderhuisartsen uro-gynaecologie zijn Pieta van Rhijn en Iris Ketel. Beiden zijn gespecialiseerd in veelvoorkomende gynaecologische en urologische klachten in de huisartsenpraktijk. Pieta van Rhijn houdt spreekuur op woensdag en Iris Ketel op dinsdag (alleen in de even weken) en op donderdag.

De continentieverpleegkundigen zijn Nicole van Leijsen en Kristie Raming. Zij houden spreekuur op maandag en woensdag. In onderstaande video stellen zij zich aan u voor:

 

Alle spreekuren vinden plaats in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U hoeft zich niet te melden bij de balie, maar mag direct plaatsnemen in de wachtkamer.

Als u verhinderd bent of vragen heeft, dan kunt u ons bereiken via tel. (0162) 760 260 of via e-mail continentie@zorroo-plus.nl.