Urologie spreekuur

Alle patiƫnten van de huisartsenpraktijken die aangesloten zijn bij Zorroo kunnen terecht op het urologie spreekuur. U kunt hier terecht voor urologische klachten zoals terugkerende urineweginfecties, urinekatheter problemen, verzakking van blaas, urine incontinentie, prostaatklachten en als de PSA-waarde tussen de 3 en de 6 is.

Uw eerste afspraak voor het urologie spreekuur maakt u altijd in overleg met uw eigen huisarts. Deze kan voor u een afspraak maken. U kunt ook zelf een afspraak maken via het afsprakenformulier.

Afhankelijk van uw urologische klacht krijgt u een afspraak bij de kaderhuisarts uro-gynaecologie, continentieverpleegkundige en/of uroloog. Samen met u wordt het probleem in kaart gebracht en wordt bepaald welke behandeling nodig is. Na het spreekuur worden de uitkomsten in uw medisch dossier opgenomen. Zo is uw eigen huisarts direct op de hoogte en kan de behandeling weer overgedragen worden.

Als onderdeel van de behandeling kan een gynaecologische of prostaat echo ingezet worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De kaderhuisartsen uro-gynaecologie zijn Pieta van Rhijn en Iris Ketel. Beiden zijn gespecialiseerd in veelvoorkomende gynaecologische en urologische klachten in de huisartsenpraktijk. Pieta van Rhijn houdt spreekuur op woensdag en Iris Ketel op maandag (alleen in de even weken) en op donderdag.

De continentieverpleegkundigen zijn Nicole van Leijsen en Kristie Raming. Zij houden spreekuur op maandag en woensdag. In onderstaande video stellen zij zich aan u voor:

 

De urologen zijn dr. Van Brakel en dr. Hennus van het Amphia. Zij houden twee keer per maand een dagdeel spreekuur.

Alle spreekuren vinden plaats in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U kunt direct plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden bij de balie.

Als u verhinderd bent of vragen heeft, dan kunt u ons bereiken via tel. (0162) 760 260 of via e-mail continentie@zorroo-plus.nl.