Huisartsenchirurgie

Kleine chirurgische ingrepen binnen de gespecialiseerde huisartsenzorg

Huisartsenchirurgie

Voor een ooglidcorrectie, sterilisatie man (vasectomie) en een oorlelcorrectie kunt u terecht bij ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie.

Sinds 2010 is dr. Jacobs werkzaam als gespecialiseerd huisarts. Hij is begonnen bij de Oranjeklinieken, maar voert sinds maart 2019 zijn eigen kliniek ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u.

Ingrepen

Ooglidcorrectie

Als u last heeft van een vermoeide blik, hoofdpijn door het optrekken van uw wenkbrauwen om de hangende oogleden te corrigeren of een belemmering van uw gezichtsveld door hangende oogleden, dan kan een ooglidcorrectie van het bovenste ooglid de oplossing voor u zijn.

Sterilisatie man (vasectomie)

Sterilisatie van de man (vasectomie) is een vorm van anticonceptie waarbij de zaadleiders worden doorgesneden en met een draadje worden afgesloten. Hierdoor kunnen er geen zaadcellen meer in het zaadvocht komen en wordt de man definitief onvruchtbaar.

Oorlelcorrectie

Een oorlelcorrectie kunt u laten uitvoeren om uitgerekte of afgescheurde gaatjes in uw oorlel te corrigeren. Is uw oorlel uitgezakt door het afnemen van de elasticiteit van uw oorlel, dan kunt u deze laten verstevigen door het inspuiten van hyaluronzuur.

Afspraak maken

Bel naar 06 363 942 81 of vul onderstaand afsprakenformulier in:

Afsprakenformulier ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie

 

Medewerkers

Chirurgisch huisarts
Operatie assistente
Operatie assistente
Operatie assistente

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: 06 363 942 81
E-mail: huisartsenchirurgie@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie