Welzijn op Recept

Welzijnscoach om kwaliteit van leven te verbeteren

Verbeter je kwaliteit van leven

Wanneer je niet lekker en vel zit, kan dit zich uiten in lichamelijke problemen zonder medische oorzaak. Vaak kom je dan bij de huisarts terecht. De huisarts kan er dan voor kiezen je via Welzijn op Recept door te verwijzen naar een welzijnscoach.

De welzijnscoach gaat met jou op zoek naar oplossingen. Zodat jij beter in je vel komt te zitten, meer levensvreugde gaat ervaren en je gezondheid gaat verbeteren.

Voor wie?

De welzijnscoach is er onder meer voor je wanneer je:

  • lichamelijke problemen hebt zonder medische oorzaak (bijvoorbeeld vermoeidheid, pijn in de nek, stress, angst en somberheid).
  • je eenzaam voelt en nieuwe mensen wilt ontmoeten.
  • gezonder wilt leven, maar niet weet waar je moet beginnen.
  • op zoek bent naar een leuke activiteit of hobby om naar uit te kijken.
  • een vraag hebt die met je welzijn en geluk te maken heeft.

Professionele begeleiding

De welzijnscoach luistert naar je en ondersteunt je. Samen onderzoek je waar je behoefte aan hebt. Zo wordt duidelijk welke mogelijkheden en kansen er voor je zijn. De welzijnscoach gaat met je op zoek naar een activiteit of hobby die je kan helpen beter in je vel te zitten. Vind je het spannend om alleen naar een nieuwe activiteit te gaan? Dan kan de welzijnscoach de eerste keer met je meegaan.

Hoe werkt het?

Als je patiënt bent bij een huisartsenpraktijk in Oosterhout en Drimmelen, dan kun je daar rechtstreeks vragen om Welzijn op Recept.

Als je patiënt bent bij een andere huisartsenpraktijk in de regio Oosterhout (lees hier of jouw huisartsenpraktijk erbij staat), neem dan contact op via tel. (0162) 450 473 of  e-mail info@zorroo.nl.

Locatie

In overleg met de welzijnscoach spreken jullie een locatie af.

Duur van het traject

De duur van het traject is afhankelijk van wat je nodig hebt.

Kosten voor deelname

Er zijn géén kosten verbonden aan deelname.