ZorrooPLUS

Gespecialiseerde huisartsenzorg, persoonlijk en dichtbij huis

ZorrooPLUS

ZorrooPLUS biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts, kaderhuisarts en medisch specialist werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Bij ZorrooPLUS kunt u dichtbij huis worden behandeld.

In nauwe samenwerking met het Amphia worden diverse programma’s ontwikkeld. Op dit moment kunt u terecht bij Uro-gynaecologie en Chirurgie. Binnenkort volgen de programma’s Cardiologie en Oogkunde. Ook zijn we in gesprek met medisch specialisten als reumatologen, internisten, chirurgen, orthopeden, MDL-artsen en radiologen om programma’s te ontwikkelen.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Onze specialismen

Uro-gynaecologie

Voor gynaecologische en urologische klachten kunt u in samenspraak met uw eigen huisarts terecht bij ZorrooPLUS Uro-gynaecologie

Huisartsenchirurgie

Voor kleine chirurgische ingrepen, zoals een ooglidcorrectie, sterilisatie van de man (vasectomie) of oorlelcorrectie, kunt u rechtstreeks terecht bij ZorrooPLUS Chirurgie

Gewrichtskliniek

Voor klachten aan schouder, heup en knie kunt u in samenspraak met uw eigen huisarts terecht bij ZorrooPLUS Gewrichtskliniek

 

Actueel

Meekijkconsult om onnodige verwijzingen naar specialist te voorkomen

Sinds maart 2021 zijn Amphia en Zorroo gestart met het meekijkconsult. Met dit digitale consult via ZorgDomein kan de huisarts de specialist raadplegen met niet acute vragen over patiënten. Doel is het voorkomen dat u onnodig wordt doorverwezen.


 

Medewerkers

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar ZorrooPLUS nader uitgelegd.