Plusspreekuur Artritis

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij klachten aan handen en voeten

Plusspreekuur Artritis

Het Plusspreekuur Artritis biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts en reumatoloog werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. De zorg van ZorrooPLUS is dichtbij huis en een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passend advies en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Ons Plusspreekuur

Zo kan uw huisarts met vragen over uw klachten terecht bij een reumatoloog van het Amphia Ziekenhuis. Ook kan uw huisarts u voor eenmalig advies verwijzen naar het Plusspreekuur Artritis van ZorrooPLUS. Dit spreekuur is elke maandagmiddag en donderdagmiddag bij de Huisartsenpost Oosterhout.

Medewerkers

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het Plusspreekuur Artritis. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.