Plusspreekuur Ogen

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij oogklachten

Ogen

Het Plusspreekuur Ogen biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts en optometrist werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. De zorg van ZorrooPLUS is dichtbij huis en een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passend advies en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Ons Plusspreekuur

Uw huisarts kan met vragen over uw oogklachten terecht bij een optometrist van het Amphia Ziekenhuis.
Het is ook mogelijk dat u een verwijzing krijgt voor het Plusspreekuur Ogen van ZorrooPLUS. Een optometrist onderzoekt daar uw ogen (evt. in het bijzijn van uw eigen huisarts) en beoordeelt (evt. in samenspraak met de oogarts van het ziekenhuis) of u voor verder onderzoek naar het ziekenhuis moet. De optometrist brengt uw huisarts op de hoogte van de uitkomst.

Het spreekuur is elke dinsdag bij de SHL Prikpost (in het gebouw links naast de Huisartsenpost Oosterhout waar ook de Service Apotheek gevestigd is).

Let op! Neem altijd een begeleider mee naar een afspraak. Uw ogen worden mogelijk gedruppeld waardoor u tijdelijk wazig ziet. Als u druppels krijgt, duurt de afspraak minimaal 60 minuten vanwege de inwerktijd.

Medewerkers

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het Plusspreekuur Ogen van de optometrist. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.