Gynaecologie spreekuur

Alle vrouwelijke patiƫnten van de huisartsenpraktijken die aangesloten zijn bij Zorroo kunnen terecht op het gynaecologie spreekuur. U kunt hier terecht voor gynaecologische klachten zoals anticonceptie, de overgang, afscheiding (fluor vaginalis), vaginaal bloedverlies, verzakking van baarmoeder (prolaps), vulvaire klachten en pijn bij vrijen (dyspareunie).

Uw eerste afspraak voor het gynaecologie spreekuur maakt u altijd in overleg met uw eigen huisarts. Deze kan voor u een afspraak maken. U kunt ook zelf een afspraak maken via het afsprakenformulier.

Het spreekuur duurt ongeveer 30 minuten. Een kaderhuisarts brengt samen met u het probleem in kaart en bepaalt welke behandeling nodig is. Als het nodig is heeft de kaderhuisarts overleg met de gynaecoloog van het Amphia ziekenhuis in Breda. Na het spreekuur worden de uitkomsten in uw medisch dossier opgenomen. Zo is uw eigen huisarts direct op de hoogte en kan de behandeling weer overgedragen worden.

Als onderdeel van de behandeling kan een gynaecologische echo ingezet worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De kaderhuisartsen uro-gynaecologie zijn Pieta van Rhijn en Iris Ketel. Beiden zijn gespecialiseerd in veelvoorkomende gynaecologische en urologische klachten in de huisartsenpraktijk. Pieta van Rhijn houdt spreekuur op woensdag en Iris Ketel op maandag (alleen in de even weken) en op dinsdag.

De spreekuren vinden plaats in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U kunt direct plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden bij de balie.

Als u verhinderd bent of vragen heeft, dan kunt u ons bereiken via tel. (0162) 760 260 of via e-mail urogynaecologie@zorroo-plus.nl.