Een gezonde leefstijl met ZoHealthy

02-01-2020

ZoHealthy is specialist op het gebied van leefstijl en preventie en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. ZoHealthy Leefstijl & Preventie is gestart vanaf 1 januari 2020 en komt voort uit de Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken (Zorroo). De stoppen-met-rokenbegeleiding en de overgewichtbegeleiding van Zorroo gaan dus verder onder deze nieuwe organisatie. Doel is om nog meer te kunnen specialiseren en innoveren op het gebied van leefstijl en preventie.

Voor een gezonde leefstijl en het voorkomen van gezondheidsklachten biedt ZoHealthy begeleiding bij stoppen met roken en overgewicht van volwassenen en kinderen. Vaak hebben mensen er al van alles aan gedaan om te stoppen met roken of om overgewicht te verliezen, maar blijkt het moeilijk om dit vol te houden. ZoHealthy Leefstijl & Preventie ondersteunt hierbij graag.

De kwaliteit van de stoppen-met-rokenbegeleiding staat bij ZoHealthy hoog in het vaandel. De begeleiding wordt gegeven door ervaren stopcoaches. Hierdoor heeft de stoppen-met-rokenbegeleiding dan ook een hoog slagingspercentage. De begeleiding valt bovendien volledig onder de basisverzekering.

Ook de overgewichtbegeleiding van zowel volwassenen als kinderen voldoet kwalitatief aan de zorgstandaards in Nederland. Zowel leefstijlcoaches als diëtisten zijn betrokken bij de overgewichtbegeleiding in Oosterhout. De kosten voor de leefstijlcoach en de diëtist worden vergoed vanuit uw basisverzekering. Bij de diëtist is wel het eigen risico van toepassing.

Op 1 februari 2020 kunt u kennismaken met ZoHealthy op de open dag. Er is dan een informatiemarkt en er worden diverse workshops en activiteiten georganiseerd in het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC).

ZoHealthy Leefstijl & Preventie is gevestigd in het Zorroo EZC aan de Pasteurlaan 9b in Oosterhout en is bereikbaar via tel. (0162) 24 77 77, mail info@zohealthy.nl en de website www.zohealthylife.nl.