Huisartsenchirurgie

Kleine chirurgische ingrepen binnen de gespecialiseerde huisartsenzorg

Huisartsenchirurgie

Voor een ooglidcorrectie, sterilisatie man (vasectomie) en een oorlelcorrectie kunt u terecht bij ZorrooPLUS Chirurgie.

Sinds 2010 is dr. Jacobs werkzaam als gespecialiseerd huisarts. Hij is begonnen bij de Oranjeklinieken, maar voert sinds maart 2019 zijn eigen kliniek ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u.

Ingrepen

Ooglidcorrectie

Als u last heeft van een vermoeide blik, hoofdpijn door het optrekken van uw wenkbrauwen om de hangende oogleden te corrigeren of een belemmering van uw gezichtsveld door hangende oogleden, dan kan een ooglidcorrectie van het bovenste ooglid de oplossing voor u zijn.

Sterilisatie man (vasectomie)

Sterilisatie van de man (vasectomie) is een vorm van anticonceptie waarbij de zaadleiders worden doorgesneden en met een draadje worden afgesloten. Hierdoor kunnen er geen zaadcellen meer in het zaadvocht komen en wordt de man definitief onvruchtbaar.

Oorlelcorrectie

Een oorlelcorrectie kunt u laten uitvoeren om uitgerekte of afgescheurde gaatjes in uw oorlel te corrigeren. Is uw oorlel uitgezakt door het afnemen van de elasticiteit van uw oorlel, dan kunt u deze laten verstevigen door het inspuiten van hyaluronzuur.

Afspraak maken

Bel naar (0162) 760 260 of vul onderstaand afsprakenformulier in:

Afsprakenformulier ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie

 

Medewerkers

Chirurgisch huisarts
Operatie assistente
Operatie assistente
Operatie assistente

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: huisartsenchirurgie@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS Huisartsenchirurgie is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

U kunt bij ons terecht voor veilige zorg. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en willen u vragen onderstaande nauwgezet door te nemen voordat u naar uw afspraak komt:

  • Indien u last heeft van luchtwegklachten zoals hoesten, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts dan kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Indien u in de 14 dagen voorafgaand aan uw afspraak in contact bent geweest met een door Covid-19 besmet persoon dan kan de afspraak helaas niet doorgaan.

Wij verzoeken u telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak als bovenstaande op u van toepassing is.

Wanneer u geen klachten heeft, houd u dan rekening met het volgende:

  • Kom alleen naar uw afspraak en op de afgesproken tijd. Hierdoor voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd in de wachtkamer zitten.
  • Zorg ervoor dat u gebracht en gehaald wordt naar uw afspraak. Helaas kan uw chauffeur niet in het pand wachten. Indien gewenst kunnen wij uw chauffeur bellen als u weer opgehaald kan worden. De afspraak duurt circa 40-50 minuten ( afhankelijk van de ingreep).
  • Voor uw en onze veiligheid vragen wij u een mondmasker te dragen wanneer u zich beweegt door ons gebouw.
  • Zowel u als de behandelaar draagt een mondmasker tijdens de behandeling. Wij verstrekken dit mondmasker aan u.

Vragen?

Indien u vragen heeft over bovenstaande richtlijnen i.v.m. uw bezoek kunt ons bereiken via oosterhout@huisartsenchirurgie.nl of op tel: 06 – 36 39 42 81.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

*Update 1 april 2021