Zorroo onthult nieuwe website

11-03-2019

Het is zover: de Zorroo website is vanaf vandaag vernieuwd. De content en het design zijn flink op de schop gegaan. Ook de functionaliteiten zijn verbeterd. We nemen u mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar uw mening!

Het zorgaanbod van Zorroo heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Zo werkt de Huisartsenpost Oosterhout sinds 1 januari 2017 onder de vlag van Zorroo. Verder biedt Zorroo sinds 1 september 2017 gespecialiseerde huisartsenzorg zoals uro-gynaecologie spreekuren. In samenwerking met gemeenten en andere zorgverleners zet Zorroo zich actief in voor de jeugdzorg in de regio. Ook zijn er nieuwe leefstijlprogramma’s zoals Overgewicht te Lijf en Cool 2B Fit. Dit zorgaanbod is nu ook onderdeel van de nieuwe website naast het ‘oude vertrouwde’ aanbod van de zorgprogramma’s Diabetes, COPD, CVRM, Astma, Ouderenzorg, de pilot Basis GGz en de stoppen-met-rokenbegeleiding.

Het doel was om de vernieuwde Zorroo website zo patiëntgericht én gebruiksvriendelijk mogelijk neer te zetten. Overzichtelijk en toegankelijk zodat patiënten, mensen uit de regio en andere betrokkenen de voor hun relevante informatie eenvoudig kunnen vinden. Met een fris design en volop stylingsmogelijkheden. Het resultaat zoals dat vanaf heden te zien is hebben we neergezet samen met Yard Internet uit Utrecht.

Nieuwsgierig geworden? Surf dan meteen naar www.zorroo.nl. Uw mening horen wij graag via communicatie@zorroo.nl.