Houdt u van wandelen én van een uitdaging? Doe mee met de Wandel Challenge!

25-03-2019

Diverse zorgpartners in de regio hebben in samenwerking met de buurtsportcoach een Wandel Challenge georganiseerd voor iedereen voor wie het goed is om meer te bewegen. Gedurende een aantal weken gaat iedere deelnemer de uitdaging aan om zijn of haar loopafstand stap voor stap te vergroten.

Geertruidenberg

In Geertruidenberg is de Wandel Challenge inmiddels gestart. Deze loopt van 11 maart tot 13 mei (10 weken). Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 1, 3, 5 of 7 km. De kosten zijn 10 euro. Hiervan gaat 5 euro naar het diabetes fonds. Aanmelden verloopt via buurtsportcoach@geertruidenberg.nl. Aansluitend vindt in Geertruidenberg de avondvierdaagse plaats.

Oosterhout

In Oosterhout start de Wandel Challenge op woensdagavond 10 april om 18.30 uur vanaf de hoofdingang van het gemeentehuis (duur 1 uur). De challenge van Moove loopt t/m 18 augustus (20 weken). Aanmelden kan via wandelen@zorroo.nl met vermelding van naam en contactgegevens.

Drimmelen

De Wandel Challenge in Drimmelen start op maandagavond 6 mei (20 weken). Aanmelden kan via wandelen@zorroo.nl met vermelding van naam en contactgegevens. Op 18 april is er een informatieavond op het gemeentehuis in Drimmelen.

Deze drie gemeenten organiseren voor deelnemers ook een thema-avond op gebied van gezondheid en bewegen.