Cardiologie

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij hart- en vaatklachten

Cardiologie

ZorrooPLUS Cardiologie biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts en cardioloog werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. De zorg van ZorrooPLUS is dichtbij huis en een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passend advies en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Ons spreekuur

Zo kan uw huisarts bij vragen over uw hartklachten terecht bij een cardioloog van het Amphia Ziekenhuis. Ook kan uw huisarts u voor eenmalig advies verwijzen naar het Cardiologie spreekuur van ZorrooPLUS. Dit spreekuur bij de cardioloog (en eventueel de eigen huisarts) is elke 2e en 4e dinsdag van de maand tussen 15.00 en 16.30 uur bij de Huisartsenpost Oosterhout.

Medewerkers

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: cardioloog@zorroo-plus.nl

ZorrooPLUS Cardiologie is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het spreekuur van de cardioloog. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.