Plusspreekuur Gewrichten

Gespecialiseerde huisartsenzorg bij klachten aan schouder, heup en knie

Gewrichten

Het Plusspreekuur Gewrichten biedt gespecialiseerde huisartsenzorg. Huisarts, kaderhuisarts, orthopeed en fysiotherapeut werken slim met elkaar samen. Voor sommige problemen is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Het blijkt zelfs dat 8 van de 10 mensen onnodig worden verwezen naar de orthopeed in het ziekenhuis. Bij ZorrooPLUS kunt u dichtbij huis worden behandeld. De behandeling is een aanvulling op de zorg van uw eigen huisarts.

Bij ZorrooPLUS bent u zeker van zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden, een passende behandeling en een persoonlijke benadering met ruim tijd voor u. De zorg valt onder huisartsenzorg. Daarom betaalt u meestal geen eigen risico.

Ons spreekuur

Uw eigen huisarts kan u voor klachten aan schouder, heup en knie verwijzen naar het spreekuur van ZorrooPLUS Gewrichtskliniek. Dit spreekuur is elke donderdag tussen 13.30 en 17.00 uur bij de Huisartsenpost Oosterhout. Een consult duurt 30 minuten. Er is voldoende tijd voor een gesprek over uw klachten en een uitgebreid lichamelijk onderzoek (eventueel met echo). Soms is er meer onderzoek (röntgenfoto of MRI scan) of een tweede consult nodig. Na het consult wordt u terugverwezen naar uw eigen huisarts met een duidelijke diagnose en behandelplan.

Medewerkers

Huisarts - Bestuurslid
Kaderhuisarts Bewegingsapparaat i.o.

Adres en contact

Adres:
Huisartsenpost Oosterhout
Pasteurlaan 9a
4901 DH Oosterhout
Nederland

Contact:
Tel: (0162) 760 260
E-mail: info@zorroo-plus.nl

De ZorrooPLUS Gewrichtskliniek is gevestigd in het gebouw van de Huisartsenpost Oosterhout. U vindt de huisartsenpost links achteraan de parkeerplaats van het Amphia. Daar is het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC). De huisartsenpost is het eerste gebouw aan uw rechterzijde. In de video rechts wordt de route naar de Huisartsenpost Oosterhout nader uitgelegd.

Meer informatie

Uw eigen huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar het Plusspreekuur Gewrichten. ZorrooPLUS heeft voor de spreekuren namens alle betrokken huisartsen en zorgverleners een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars. Bezoek aan de spreekuren wordt altijd volledig vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet af van het verplichte eigen risico.