Zorroo viert 10-jarig jubileum in 2018

Zorroo logo 10 jaar4 kleiner

 

 

 

 

Al 10 jaar kunnen de patiënten van zo’n 70 huisartsen uit de regio Oosterhout rekenen op optimale zorg. De Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken ondersteunt deze huisartsenzorg voor mensen met een chronische ziekte, mensen met psychische of sociale klachten en kwetsbare ouderen. Daarbij is ook speciale aandacht voor de jeugd. Zorroo is trots op dit jubileum en gaat hier dan ook volop aandacht aan besteden dit jaar.

Ontwikkeling

In deze 10 jaar heeft Zorroo zich enorm ontwikkeld. Zo is een krachtige ketenzorg opgericht voor de chronische zorgprogramma’s Diabetes Mellitus 2, chronische longziekten (COPD), Astma, hart- en vaatziekten (CVRM), de Basis GGZ en de Ouderenzorg. Vanaf 1 januari 2017 is ook de Huisartsenpost Oosterhout geïntegreerd in het 24-uurs zorgaanbod. Verder loopt Zorroo voorop op het gebied van zorg buiten het ziekenhuis, zelfmanagement, zorg & welzijn en preventieve programma’s zoals Stoppen met Roken en leefstijlcoaching. Zorroo heeft voortdurend aandacht voor zorginnovaties waarbij zorg op maat voor de patiënt centraal staat.

Samenwerking

Goede samenwerking met andere zorgverleners, zorgverzekeraars, gemeenten, welzijnsorganisaties en patiëntenorganisaties is onmisbaar bij bouwen, ontwikkelen en verbeteren van eerstelijnszorg dichtbij de patiënt. Een woord van dank aan onze samenwerkingspartners is dan ook zeker op zijn plaats.

Feestmaand

Oktober 2018 is dé feestmaand voor Zorroo. We staan dan uitgebreid stil bij ons 10-jarig jubileum. Uiteraard houden we u op de hoogte van de feestelijke gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.