Icon

Folder Zorroo Stoppen-met-roken app 162.90 KB 1125 downloads

...
Icon

Zorroo laat u Stoppen met Roken 56.01 KB 1293 downloads

...

  Het Stoppen-met-rokenprogramma is geïntroduceerd met het doel om patiënten op gestructureerde wijze te motiveren, te ondersteunen en te begeleiden bij het stoppen met roken.
  Hierover zijn afspraken gemaakt met de zorgverzerkeraar.

  Het Zorroo Stoppen-met-rokenprogramma is gebaseerd op de NHG-Standaard Stoppen met Roken en op de Zorgmodule Stoppen met roken.
  Het programma is ontwikkeld vanuit de Masterclass Stoppen-met-Roken in samenwerking met Trudi Tromp, verslavingsarts van de Jellinek Kliniek en is opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

  Het Zorroo Stoppen-met-rokenprogramma wordt toegepast binnen de huisartsenpraktijk en in de Zorroo Stoppen-met-rokenpoli op diverse locaties in de regio.
  De praktijkondersteuners en stopcoaches die u begeleiden, zijn opgeleid in motiverende gespreksvoering, leefstijltraining en farmacotherapie bij stoppen met roken.

  Schermafbeelding 2015-10-12 om 15.25.31Voor wie?

  Het Zorgprogramma Stoppen-met-roken is beschikbaar voor alle patiënten die binnen of buiten de Zorroo regio wonen.
  Klikt u hier voor informatie over vergoedingen.

  Instroom vanuit …..

  Patiënten stromen in vanuit de huisartsenpraktijk en kunnen ook doorverwezen worden vanuit hun behandelaar in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum of bijvoorbeeld de fysiotherapeut of logopedist.

  Ook zijn er gemeenten, die de rookstopbegeleiding aan bijvoorbeeld minima aanbieden.

  Waar

  De begeleiding vindt plaats in de huisartsenpraktijk of op één van de locaties van de Stoppen-met-rokenpoli van Zorroo. Dit is afhankelijk van uw eigen situatie en voorkeur en van de mogelijkheden in de huisartsenpraktijk. U kunt ook online begeleiding aanvragen.
  Hoe dit specifiek geregeld is vindt u terug onder het kopje ‘Behandeling‘.

  AanmeldingNu stoppen met roken Meldt u direct aan

  Als u wilt stoppen met roken, bepreekt u dit dan eens met de huisarts of praktijkondersteuner van uw huisartsenpraktijk. Ook kunt u zich rechtstreeks aanmelden of bellen met 0162 – 450473.