Psychologenpraktijken waar Zorroo mee samenwerkt, bieden cursussen aan. Deze cursussen komen regelmatig terug. Onderstaand een overzicht.
Voor het actuele aanbod raadpleegt u het Basis GGZ cursusaanbod 2018.

AanbiederCursusAantal bijeenkomstenLocatieMeer informatie
Mirjam van den BoezemBurn-out voorkomen5 bijeenkomsten van 2 uurOosterhoutMensen met stressgerelateerde klachten, die de balans tussen werk en privé willen herstellen.
Hans ReusMindfulness8 bijeenkomsten van 2 uurOosterhoutMensen met stressgerelateerde klachten van angst, piekeren, depressie, burn-out en die meer aandacht willen geven aan wat zich nu voordoet.
Praktijk De HoofdzaakAssertiviteitstrainingOosterhoutOpkomen voor jezelf terwijl je rekening houdt met de ander. Grenzen bewaken en nee leren zeggen. Uitbreiden van basale sociale vaardigheden en verdiepen van contacten.
Mindfulness training8 bijeenkomsten van 2,5 uurOosterhoutBewustwording van alles wat zich in het hier en nu aan je voordoet bv. voor mensen die last hebben van angst, piekeren, stress, burn-out of voor meer balans tussen lichaam en geest.
Koekkoek & CoMindfulness aandachttraining8 bijeenkomsten van 2 á 2,5 uurDongenMensen met stressgerelateerde klachten of als terugvalpreventie na een depressie
Weerbaarheidstraining5 bijeenkomsten van 1,5 uurDongenMensen met problemen die verband houden met een tekort aan zelfvertrouwen en weerbaarheid. Paarden kunnen helder informatie terugkoppelen over ons gedrag. Ervaring met paarden niet nodig.