Zelfhulptrainingen coronacrisis

Zelf online aan de slag met de coronacrisis

Voor wie?

Het zijn vreemde tijden. De coronacrisis heeft vast ook een behoorlijke impact op jou. Je bent veel thuis en dingen die eerst zo vanzelfsprekend waren zijn dat nu niet meer. Om hiermee aan de slag te gaan biedt Zorroo je vier online zelfhulptrainingen die nuttig kunnen zijn tijdens de coronacrisis.

De online zelfhulptrainingen zijn ontwikkeld door Minddistrict en worden je kosteloos aangeboden door Zorroo.

Als je er niet alleen uitkomt, neem dan telefonisch contact op met je huisartsenpraktijk.

 

Welke zelfhulptrainingen zijn er?

Wat betekent het coronavirus voor jou?

Veel jongeren hebben last van het coronavirus. Heeft het ook veel impact op jou? Deze training geeft je steun en praktische tips om door deze tijd heen te komen.

 

Eenzaamheid tijdens de coronacrisis

Je eenzaam voelen is een erg onprettig gevoel. Het kan zijn dat je je tijdens deze coronacrisis eenzamer voelt dan ooit. Deze training kan helpen om dat gevoel van eenzaamheid te verminderen.      

Dankbaarheid tijdens de coronacrisis

Het is makkelijk om je in coronatijd te focussen op wat er misgaat. Het kan je helpen om je juist te richten op de dingen waar je dankbaar voor bent. Deze training helpt daarbij.

Mentaal sterk tijdens de coronacrisis

Soms is het moeilijk om je mentaal sterk te houden, zeker ten tijde van deze coronacrisis. Deze training is ontwikkeld voor mensen die nu wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
 
 

Blijf thuis blijf fit

Fit blijven is normaal al lastig, maar als je de hele dag thuis moet zitten, is het bijna niet te doen. Toch zijn er manieren om gezond te blijven eten en bewegen, zelfs tijdens de coronacrisis. Deze zelfhulptraining helpt mensen te werken aan motivatie, en geeft tips om fit en gezond te blijven.
 
 

Thuis werken tijdens de coronacrisis

Als je plotseling moet thuiswerken vanwege het coronavirus, kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. In deze training krijg je tips over hoe je het thuiswerken tijdens de coronacrisis onder de knie kunt krijgen.