Zelfhulptrainingen coronacrisis

Zelf online aan de slag met de coronacrisis

Voor wie?

Het zijn vreemde tijden. De coronacrisis heeft vast ook een behoorlijke impact op u. U bent veel thuis en dingen die eerst zo vanzelfsprekend waren zijn dat nu niet meer. Om hiermee aan de slag te gaan biedt Zorroo u vier online zelfhulptrainingen die nuttig kunnen zijn tijdens de coronacrisis.

De online zelfhulptrainingen zijn ontwikkeld door Minddistrict en worden u kosteloos aangeboden door Zorroo.

Als u er niet alleen uitkomt, neem dan telefonisch contact op met uw huisartsenpraktijk.

 

Welke zelfhulptrainingen zijn er?

Dankbaarheid tijdens de coronacrisis

Het is makkelijk om u in coronatijd te focussen op wat er misgaat. Het kan u helpen om u juist te richten op de dingen waar u dankbaar voor bent. Deze training helpt daarbij.
 
 
 

Mentaal sterk tijdens de coronacrisis

Soms is het moeilijk om u mentaal sterk te houden, zeker ten tijde van deze coronacrisis. Deze training is ontwikkeld voor mensen die nu wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
 
 

Blijf thuis blijf fit

Fit blijven is normaal al lastig, maar als u de hele dag thuis moet zitten, is het bijna niet te doen. Toch zijn er manieren om gezond te blijven eten en bewegen, zelfs tijdens de coronacrisis. Deze zelfhulpmodule helpt mensen te werken aan motivatie, en geeft tips om fit en gezond te blijven.
 
 

Thuis werken tijdens de coronacrisis

Als u plotseling moet thuiswerken vanwege het coronavirus, kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. In deze module krijgt u tips over hoe u het thuiswerken tijdens de coronacrisis onder de knie kunt krijgen.