Icon

Zorroo CVRM patiëntenfolder 219.72 KB 839 downloads

...

  Het Zorgprogramma CRVM (Cardiovasculair Risicomanagement) is geïntroduceerd om de zorg, registratie en begeleiding van patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten goed te regelen. In het zorgprogramma Cardiovasculair Risicomanagement wordt de totale zorg omschreven, bijvoorbeeld

  • het in beeld brengen van uw risico op hart- en vaatziekten
  • advies geven
  • medicijngebruik

  Het zorgprogramma CVRM voldoet aan de landelijke zorgstandaarden NHG.

  Schermafbeelding 2015-10-05 om 13.43.44Betrokken zorgverleners

  De meeste huisartsen, die bij Zorroo aangesloten zijn voeren het zorgprogramma Cardiovasculair Risicomanagement. Welke huisartsen bij Zorroo aangesloten zijn, kunt u vinden onder ‘Huisartsen‘. Naast de huisarts en praktijkondersteuner, kunnen o.a. onderstaande zorgverleners bij het Cardiovasculair Risicomanagement betrokken zijn:

  • Diëtist
  • Laboratorium

  Aanvullende informatie vindt u in de folders hiernaast.

  Oproep voor controle

  Iedereen die in een zorgprogramma opgenomen is, wordt meerdere keren of minimaal één keer per jaar door de huisartsenpraktijk voor controle opgeroepen en zonodig doorverwezen naar een andere zorgverlener. Ook voor andere controles, bijvoorbeeld laboratoriumonderzoek of funduscopie, ontvangt u automatisch een uitnodiging. Zo ontvangt u de best mogelijke zorg.

  Als u niet op controle wilt komen

  Het kan zijn dat u bewust geen gebruik wilt maken van deze controles. Dat is jammer, maar wij respecteren uw keuze. Geef dit dan s.v.p. door aan de praktijk. De huisarts of praktijkondersteuner zal u dan uit het zorgprogramma verwijderen.
  Als u weer in het zorgprogramma opgenomen wilt worden, neem dan contact op met de praktijk.