Icon

Folder Zorroo Stoppen-met-roken app 162.90 KB 1125 downloads

...
Icon

Zorroo laat u Stoppen met Roken 56.01 KB 1293 downloads

...

  Algemeen

  Uw huisarts bepaalt in samenspraak met u of u in aanmerking komt voor behandeling volgens het Zorroo Stoppen-met-rokenprogramma.

  Gecontracteerde zorg

  Zorroo heeft voor inzet van het Zorroo Stoppen-met-rokenprogramma namens alle betrokken huisartsen een contract afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars.

  Vergoeding 2018

  De vergoeding betreft gedragsmatige begeleiding en eventueel benodigde medicijnen. De vergoeding vanuit de DBC is van toepassing voor:

  Schermafbeelding 2015-10-05 om 15.15.041)   Patiënten die al vanuit het zorgprogramma Diabetes mellitus type 2, COPD, Astma of CVRM van Zorroo behandeld worden. Zij hoeven geen eigen bijdrage of eigen risico te betalen.

  • Voor de begeleiding geldt geen eigen bijdrage of eigen risico.
  • De medicatie valt wél onder het eigen risico. Is uw eigen risico al verbruikt, dan wordt ook uw medicatie vergoed.

  2)   De minima in de gemeente Oosterhout. De gemeente stelt de begeleiding en eventuele medicatie gratis beschikbaar. Zorroo heeft hierover afspraken gemaakt met de gemeente.

  3)   Voor alle overige patiënten

  • vanuit de Zorroo regio
  • vanuit een andere aangrenzende zorggroep
  • die verwezen zijn vanuit het Amphia Ziekenhuis

  wordt de begeleiding én de medicatie met uw eventueel resterende eigen risico verrekend. Is uw eigen risico al verbruikt, dan wordt ook uw medicatie vergoed.

  Facturen

  De door Zorroo gecontracteerde zorgverleners worden door Zorroo betaald. De naam ‘Zorroo’ vindt u daarom ook terug op de factuur of op het zorgoverzicht van uw zorgverzekeraar.
  Voor meer informatie klikt u hier.

  Nu stoppen met roken Meldt u direct aan